O nama

3D Tvornica proizlazi iz strasti prema tehnologiji i inovacijama, a njezin osnivač, Valent Turković, stvorio ju je kao odgovor na potrebu za brzom i pristupačnom proizvodnjom pomoću 3D printanja.

Osnivač tvrtke prepoznao je potrebu za vlastitim 3D print pogonom tijekom rada na projektu MeshPoint.one, gdje je bio zadužen za pronalaženje rješenja za izradu kućišta. Shvatio je da paralelnim radom više printera može značajno ubrzati proces proizvodnje.

Cilj 3D Tvornice je izgraditi pravu proizvodnu liniju koja može svakodnevno proizvoditi stotine, pa čak i tisuće proizvoda prema potrebi. Osim što žele revitalizirati tehnološki zaostalu industriju, tvrtka se fokusira na održivost kroz upotrebu biorazgradivih i recikliranih materijala. Tvrtka se može pohvaliti kako je prva u regiji krenula u promoviranje 100% recikliranih metala.

3D Tvornica ističe svoj jedinstveni pristup, spajajući tehničku preciznost s umjetničkom kreativnošću. Njihov tim, s izvrsnim inženjerima i umjetnicima, rješava kompleksne izazove kroz inovacije, nudeći klijentima brze i kvalitetne usluge po konkurentnim cijenama.

S predanošću održivosti i više od 12 godina iskustva, stotinama projekata i zadovoljnih korisnika, tvrtka nastavlja stvarati izvanredna rješenja. Dobrodošli u 3D Tvornicu – mjesto gdje inovacije, strast i tehnologija dolaze zajedno kako bi stvorile nešto izvanredno.”

3D ispis

Nudimo Vam širok izbor materijala i 3D ispis odabirom optimalne tehnologije, a sve Vaše modele izradit ćemo po najkompetitivnijim cijenama.

Industrijski dizajn

Zahvaljujući našoj usluzi industrijskog dizajna i 3D modeliranja, Vaša ideja brzo može postati 3D model, prototip ili gotov proizvod.

Konzultacije

Nudimo usluge savjetovanja utemeljene na znanju i godinama iskustva u području industrijskog dizajna, dizajna za proizvodnju, 3D modeliranja i tehnologija 3D ispisa.

Crisis Innovation Lab d.o.o.

Vijenac Ivana Meštrovića 44, Osijek

OIB: 21346389624

Vlasnik: Valent Turković